Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Skäms vänstern – ni tiger om de största brotten!

March 8, 2009 at 8:43 pm · Filed under Israel och Mellanöstern and tagged: , , · Edit

I Sovjetunionen mördades miljontals oskyldiga medborgare eller dukade under i Gulag – vänstern i Sverige teg. I det kommunistiska Kina mördades 70 miljoner oskyldiga under Mao Tse Tung – vänstern i Sverige teg. I Kambodja under de röda khmererna mördades 1,5 miljoner människor – vänstern i Sverige teg. I Sudan pågår fortfarande ett folkmord i Darfur – vänstern i Sverige tiger. I Iran avrättas årligen tusentals oskyldiga människor – vänstern i Sverige tiger. Uppräkningen skulle kunna fortsätta.

Från Palestina skickas självmordsbombare och missiler mot oskyldiga civila i Israel – barn och vuxna – vänstern i Sverige tiger. Men när demokratin Israel försvarar sig och Hamas och andra palestinska grupper använder sina egna barn och civila som mänskliga sköldar – då kommer det ett avgrundsvrål av kritik och avsky mot Israel från vänsterns alla antisemiter och Israelhatare. Då skall till och med några unga israeliska tennisspelare portas från Sverige och under dödshot tvingas man spela matcherna utan publik. Skäms sossar och vänster i Malmö som silar mygg och sväljer kameler, som har överseende med det mest fasansfulla våld när det kommer från allsköns terrorgrupper och fiender till demokrati och frihet, men som likställer den unga kämpande demokratin Israel med Nazityskland och Sydafrika under apartheid. Gud förlåte er, ert besinningslösa hat och er totala brist på insikt i de verkliga förhållandena. Jag skäms att Sverige låter dessa hatande mörkerkrafter husera fritt i vårt land. Det är dags nu att säga ifrån, innan vårt land är fullständigt kapat av människor som föraktar västerländsk demokrati och saknar respekt för andra grupper av människor, speciellt judarna.

 

PS. Just när jag avslutat artikeln meddelas att Israel vann Davis Cup-mötet mot Sverige i Malmö. Efter allt det som Israel  och det israeliska tennislandslaget fått utstå känns det som något av en upprättelse.

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: