Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Hans Weichbrodt – en man med ett angeläget budskap

 

Oas-prästen Hans Weichbrodt

Oas-prästen Hans Weichbrodt

Nästa lördag, den 7/3, har vi ett intressant besök i Västerås. Då kommer Oas-prästen Hans Weichbrodt och undervisar utifrån bibeln om Israel. Han har gjort sig känd som en varm israelvän som samtidigt har en gedigen kunskap om vad skrifterna säger om Israel. Han kommer särskilt att fokusera på alla de israeler som idag upptäcker att Jesus, eller Yeshua som de kallar honom, angår dem. Ja. mer än så, att han är den utlovade Messias som judarna väntat på i tusentals år. Mötet äger rum i Korskyrkan på Skallberget och börjar kl 18.00. Skippa tv-soffan och kom och lyssna något verkligt intressant, något som berör den tid vi lever i, och meningen med våra liv. Jag hoppas vi ses där!

1 Comment»

  Ulf Stenlund wrote @

Hans var verkligen värd att lyssna på. All information om judiska Messiastroende är högintressant och Hans information var väldigt givande.

Hans ABB anknytning via pappa Björn Weichbrodt, ABB-robotens fader var lite kul för en gammal ABB-are.

Ulf Stenlund


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: