Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Till Bibelns land med Samfundet Sverige-Israel

Vi i Samfundet Sverige-Israel i Västmanland försöker göra minst en resa varje år till Bibelns land. Nu kommer en ny chans, en Israelresa 18-25 juni. Vi har fått ett väldigt attraktivt pris på denna resa. Det är bara en hake, jag behöver ett snabbt besked av dig, före den 31 mars, annars ryker förmodligen de flygstolar jag har bokat.

Resan har ett omfattande utflyktsprogram till bibliska och historiska platser i Israel, från Massada till Galileen, och en hel del Jerusalem. Vi ägnar också en stor del av tiden åt det moderna Israel, hur det har byggts upp, hur det har klarat den väldiga invandringen, hur israelerna har kunnat utveckla landet trots alla kring och oändliga fientligheter. Vi får också träffa intressanta israeler, både politiker och forskare.

Priset på 12945 kronor inkluderar resa, hotell med halvpension samt alla utflykter inkl guide. Läs bifogade program och meddela mig så snart du kan om du skulle vilja följa med.

Du når mig på epost stefan.sturesson@tele2.se, genom ett meddelande på denna blog, genom Facebook, eller genom telefon 021-120440.

Israelsresa2011info

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: