Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Intressant Israelhöst

Det blir en intressant Israelhöst för västeråsarna! Höjdpunkten är Israelkonferensen den 22-24 oktober som tar upp temat “Israel – lyftesten eller Guds ögonsten?”. En rad talare belyser olika aspekter av ämnet – Stanley Sjöberg, Daniel Viklund, Håkan Sunnliden, Bengt Berggren, Stefan Sturesson.

Men redan den 28 augusti startar bibelstudierna med  ämnet “Israel och Antikrist”. Stefan Sturesson kommer att leda oss genom såväl gamla som nya testamentets budskap om denne skrämmande gestalt som i den yttersta tiden försöker vilseleda gudsfolket att ta emot honom som sin Messias.

Det är viktigt att förstå Bibelns eskatologiska budskap. Utan dessa insikter kan vi lätt gå vilse i denna tid av förföriska men lögnaktiga budskap. Israel och Bibeln-samlingarna tilldrar sig allt större intresse. Nu kommer deltagare även från platser långt bort från Västerås. Kom också du och var med i samlingarna som pågår hela hösten. Under Kalendarium hittar du information om alla kommande samlingar.

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: