Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Israel och Bibeln-undervisningen nu på CD

Israel och Bibel-undervisningen kommer nu på CD, här t ex en inspelning med Daniel Viklund

Israel- och Bibeln-samlingarna, som detta år sker i Citykyrkan, Västerås, drar alltmer folk. En lördag varje månad är vikt för denna undervisning.

Sedan starten för 2 år sedan har 18 bibelkvällar genomförts, hittills i tre kyrkor i Västerås – Vallbykyrkan, Korskyrkan och Citykyrkan. De senaste mötena har spelats in. I fortsättningen kommer alla möten att spelas in, då det finns en stor efterfrågan på att komma åt undervisningen, både för att lyssna igen och för att sprida till fler. Cd-inspelningarna har beställts från Eskilstuna, Falköping, Sala, Enköping, Uppsala, Stockholm m fl platser förutom av många som bor i Västerås.

De inspelningar som nu är tillgängliga är följande:

Daniel Viklund: ”Israel en ödesfråga” (1 CD)

Daniel Viklund: ”Israel – lyftesten eller ögonsten” (2 CD)

Serien "När Messias kommer" med Stefan Sturesson handlar om hela skeendet kring Messias ankomst och upprättandet av riket. Många harredan beställt serien.

Stefan Sturesson: Det judiska folkets prövningar i Bibelns ljus (2 CD)

Stefan Sturesson: När Messias kommer del 1 (2 CD)

Stefan Sturesson: När Messias kommer del 2 (1 CD)

Stefan Sturesson: ”När Messias kommer del 3 (2 CD)

Inspelningarna kan beställas ifrån: Stefan Sturesson, epost: stefan.sturesson@tele2.se el tel 0734-369450. Priset är 25 kr/CD eller 40 kr/CD om skivan skickas per post. Beställer man hela ”När Messias kommer”-serien på 5 CD är priset 125 kr eller 160 kr om skivorna måste skickas.

Lär dig mer om Israels historia

Beställ också Stefan Sturessons uppmärksammade bok om Israels historia i 2 delar ”Israel och dess hjältar”! Första delen går från Abraham till Jerusalems förstörelse och Massadas undergång år 73 e Kr. Andra delen tar vid där den första slutar och går ändå fram till modern tid. Köpa båda delarna för 250 kr + frakt, eller 140 kr/del + frakt. Genom att lära sig mer om Israels historia blir man bättre rustad att diskutera Israel och bemöta de fördomar, myter och osanningar som frodas när det gäller Israel.

Boken "Israel och dess hjältar" Andra delen som sträcker sig från år 73 e Kr till modern tid. En komprimerad och lättläst framställning av Israels historia.

Böckerna kan beställas ifrån: Stefan Sturesson, epost: stefan.sturesson@tele2.se el tel 0734-369450.

1 Comment»

  hulda3 wrote @

Har du sett David Wikersons profetia Stefan? Gode Gud hjälp oss och judarna

mvh Hulda


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: