Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Judisk musik med Jeanette Meyer

Missa inte den unika konserten med operasångerskan Jeanette Meyer.

Ur en musikskatt och dess skiftande stämning tar hon oss med på en historisk resa som berör och berikar våra sinnen. I vårt mångkulturella samhälle lyfter hon fram den judiska kulturen och traditionen. Glädjen, humorn och sorgen från denna kultur förmedlar något allmänmänskligt som alla kan ta till sig.

Konserten äger rum på Västerås slott, i Rikssalen, den 26 november kl 19.00. Biljettpriset är endast 100 kr. Medlemmar i Samfundet Sverige Israel får 20 kr i rabatt. Se nedan annonsen om konserten (klicka på annonsen så blir den större!).

 

Advertisements

1 Comment»

  Ivo wrote @

Tack Stefan för att Du ordnat konsert med Jeanette Meyer. Det var en trevlig upplevelse. Jag ångrar mig djupt att jag inte haft min kamera med mig. VLT nämner inte evenemanget med ett enda ord. Man kan alltid läsa om en tonårig tjej som har snattat en bit choklad, med om en konsert med judisk musik – inte en enda ord!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: