Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Rabiat anti-israel bakom människorättsrapport

Det har nu framkommit att den som ansvarar för Human Rights Watch’s rapport från Gaza, Joe Stork, är en rabiat anti-israelisk tjänsteman som hyllar palestinsk terrorism, och som dessutom önskar Israels utplåning. Läs följande blogg, som har en översättning av en artikel från den israeliska tidningen Maariv.

http://www.sapereaude.se/blog/?p=4565

4 Comments»

  Ivo wrote @

Stefan, jag tycker att man ska absolut skriva en insändare till VLT som skrivit om detta påstådda brott … Du är mest lämplig att göra detta eller vad tror du? Hälsning Ivo

  stefansturesson wrote @

Du har rätt Ivo, jag ska fundera på saken!

  Ulf Stenlund wrote @

Hej

Det är överhuvudtaget märkligt hur media blandar den ena hemskheten efter den andra i Afganistan, Pakistan och Darfur med påstådda orättvisor i Israel/Palestina konflikten.
Det är inte utan att man funderar om det inte finns fler “Joe Stork:ar” vars uppgift, självpåtagen eller frammanad av någon konspirerande ond kraft, är att underblåsa hatet mellan judar och araber.

Ulf Stenlund

,

  stefansturesson wrote @

Jag har skickat in ett inlägg till vlt. Vi får se om det kommer in.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: