Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Operasångare och förkunnare

 

Roger Wågsjö kommer till Västerås

Roger Wågsjö kommer till Västerås

 

 

Den 21 och 22 maj, båda gångerna kl 19.00, blir det konsert med den kristne operasångaren Roger Wågsjö från Dallas i Texas. Konserterna äger rum i Citykyrkan på Kristiansborg i Västerås. Roger är inte bara en lysande tenor, han är också förkunnare med profetisk betoning. I USA har han grundat stiftelsen”The Last Harvest Foundation”.  För mer information, klicka på följande länkar:

http://www.youtube.com/user/TheLastHarvestFound

http://www.ckyrkan.se/

Advertisements

3 Comments»

  Ulf Stenlund wrote @

Jag var bekant med Nils Wågsjö, pappa till Roger. Nils var anställd som sångare av Smyrna i Göteborg. Nils var värd att lyssna på och det är säkert Roger också. Jag hoppas kunna komma till någon av konserterna.

Ulf Stenlund

  Ulf Stenlund wrote @

Märkligt möte i Citykyrkan

Mötet var en SALIG blandning av klassisk musik av hög internationell klass och bön för sjuka. Båda ingridienserna tilltalade mig djupt. Det visade sig att Roger Vågsjö hade med fru och barn.
Roger spelade ett fantastisk cellostycke. Hans hustru Consuelo sjöng, utan mikrofon och med en vacker skolad röst, en gripande sång ur en opera. Sonen Michael spelade ett krävande trumpetsolo. Den som fångade den tyvärr ganska begränsade publiken allra mest var dottern Michelle. Hennes violinsolo var ypperlig liksom hennes solosång. En konsert av dessa musiker hade kunnat vara årets höjdpunkt i stadens konsersal.

Den högklassiska musiken var infolierad med korta vittnesbörd. Roger ledde mötet på ett medryckande sätt och delade några korta profetiska budskap riktade till Västerås. Consuelo kallade fram människor ur publiken genom att fråga efter personer med ett visst förnamn eller anknytning till ett visst förnamn med något specifikt behov. Förbönen för dessa vänner var högljudd men inte skrämmande. En synlig verkan av förbönen var att folk föll till golvet.

I kväll finns en chans till att höra dessa artister och hängivna förkunnare. De är värda en större publik!

Ulf Stenlund

  Blunninue-online wrote @

l?se hele blog, pretty good


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: