Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Skäms vänstern – ni tiger om de största brotten!

I Sovjetunionen mördades miljontals oskyldiga medborgare eller dukade under i Gulag – vänstern i Sverige teg. I det kommunistiska Kina mördades 70 miljoner oskyldiga under Mao Tse Tung – vänstern i Sverige teg. I Kambodja under de röda khmererna mördades 1,5 miljoner människor – vänstern i Sverige teg. I Sudan pågår fortfarande ett folkmord i Darfur – vänstern i Sverige tiger. I Iran avrättas årligen tusentals oskyldiga människor – vänstern i Sverige tiger. Uppräkningen skulle kunna fortsätta.

Från Palestina skickas självmordsbombare och missiler mot oskyldiga civila i Israel – barn och vuxna – vänstern i Sverige tiger. Men när demokratin Israel försvarar sig och Hamas och andra palestinska grupper använder sina egna barn och civila som mänskliga sköldar – då kommer det ett avgrundsvrål av kritik och avsky mot Israel från vänsterns alla antisemiter och Israelhatare. Då skall till och med några unga israeliska tennisspelare portas från Sverige och under dödshot tvingas man spela matcherna utan publik. Skäms sossar och vänster i Malmö som silar mygg och sväljer kameler, som har överseende med det mest fasansfulla våld när det kommer från allsköns terrorgrupper och fiender till demokrati och frihet, men som likställer den unga kämpande demokratin Israel med Nazityskland och Sydafrika under apartheid. Gud förlåte er, ert besinningslösa hat och er totala brist på insikt i de verkliga förhållandena. Jag skäms att Sverige låter dessa hatande mörkerkrafter husera fritt i vårt land. Det är dags nu att säga ifrån, innan vårt land är fullständigt kapat av människor som föraktar västerländsk demokrati och saknar respekt för andra grupper av människor, speciellt judarna.

PS. Just när jag avslutat artikeln meddelas att Israel vann Davis Cup-mötet mot Sverige i Malmö. Efter allt det som Israel  och det israeliska tennislandslaget fått utstå känns det som något av en upprättelse.

Advertisements

3 Comments»

  Ivo wrote @

Åtta års terrorkrig med raketbeskjutning och självmordsprängningar talar sitt tydliga språk: inte ens fredliga Sverige hade kunnat vända andra kinden till i en motsvarande situation. Men det är märkligt att de som upprörs över barn som dödas inte vänder vreden mot dem som är ansvariga, i vårt fall mördargänget Hamas, utan istället mot den som angripits och tvingas till våld för att försvara sig. Men vad kan man förvänta sig från vänster-ignoranter typ Jan Myrdal som en gång i tiden försvarade Khmere Rouges skräckvälde i Kambodia. Vad kan man förvänta sig från politiskt blinda ignoranter typ Andreas Malm: “Varje iransk – eller syrisk för den delen – antitankmina i Hizbollahs händer, varje Iran- eller Syrientillverkad sprängladdad dron, varje luftvärnsmissil gömd i de libanesiska skogarna är lika många stenar i den vågskål som gör att Hizbollah, och de palestinska fraktionerna, kanske kan besegra Israel igen. Det vore ett socialt framsteg.” Alltså, att besegra Israel och införa sharia lagar vore ett socialt framsteg! I huvuden på ignoranter som Andreas Malm och Jan Myrdal kanske! Oh Sancta Simplicitas!

  ilan wrote @

50 60 miljoner kronor kostade kallaset.Davis cup demonestrationer .vänster skriker om att folk blir arbetslösa men att spendera våra pengar på detta vis kan man göra .finnas kris står det i alla tidningar men vänstern läser inte detta rubriker.i malmö bor 35%muslimer ,vem i hel…. kom på det att cupen skulle spela där?
att komma från sverige räknas som ganska bra i israelernas ögon men nu tror jag inte att jag kommer att säga att jag bor här.som en svensk tycker jag att det var synd att vi förlorade cupen men jag säger som israeliska komentatorn sa igår(jag kollade på israelisk tv kanal) DET FINNS GUD I HIMLEN.och det var rätt .10000 var utanför och ville inte israelerna där men GUD nåp dom i näsan.

  Ivo wrote @

ilan!

Du skriver, citat: “… i malmö bor 35% muslimer, vem i hel…. kom på det att cupen skulle spela där?” Slut citat. Vad jag vet så har Israelerna nyss spelat i Dubai – med publiken och helt utan problem! Ja skäms over mitt Sverige som så skamligt och opportunistiskt kapitulerar för 35 % muslimer i Malmö!!! Och jag mår inte alls bra om det är sant att det finns redan 35 % muslimer i Malmö! Quo vadis Sverige?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: