Stefan Sturessons Blog

Rösten Som Ropar : Det här är ingen plattform för egotrippat tyckande eller privata funderingar. Jag har startat den här bloggen för att kunna delta i debatten kring viktiga frågor som alla människor måste förhålla sig till. Israel och Mellanöstern, politik och samhällsfrågor, etik och moral, samt andliga frågor är några av de viktigaste ämnesområdena som kommer att figurera på den här bloggen.

Inse sanningen om Hamas

Det flyter in mer och mer information om Hamas. Det är en skrämmande bild som växer fram: religiös dogmatisk fanatism, ursinnigt hat mot judar, maktbegär, kontrollbegär, total avsaknad av empati, dödskult. I mina ögon handlar det om ren ondska.

I går fick jag se en videofilm som en palestinier filmat på ett bröllop på Gazaremsan. Det unga brudparet har just blivit vigda, människor sjunger, dansar och är glada. Detta med sång och dans är strängeligen förbjudet av Hamas. Plötsligt kommer en militärjeep med svartklädda Hamaskrigare farande. De kliver av utanför huset där det är bröllopsfest. Bröllopsgästerna blir vettskrämda. Vad Hamas har på bröllopet att göra ska strax visa sig.

De har kommit för att stoppa sången och dansen. Men de nöjer sig inte med det. De misshandlar också bröllopsgäster och brudgummen. Skott avlossas. Det slutar med svårt skadade människor och några döda, inklusive brudgummen. Hamas ondska demonstreras av att man kan utföra dessa illgärningar på ett brudpars bröllopsdag. Tro inte att Hamas har majoriteten av palestinierna bakom sig. Men under den terrorregim som Hamas upprättat i Gaza är det få som vågar säga sin uppriktiga mening. Det skulle kanske varken du eller jag göra, om vi ville fortsätta att leva? Det är oerhört beklagligt med alla dödsoffer i Gaza, men glöm inte att det är Hamas som bär ansvar för att allt detta sker. Israels enda mål är att få stopp på Hamas terrorkrig mot Israels civilbefolkning.

Länk till videofilmen: http://au.youtube.com/watch?v=JgfHbwEhjdg&feature=related

Advertisements

1 Comment»

  ilan wrote @

dom var bra i början dom hjälpte folk fatiga och sjuka dom gav pengar och mat men sen kom Iran in i bilden och fattade att folket litade på Hamas och passade på att ge dom massa vapen och med det kommer makten .makt kan göra folk tokiga tyvär.dom vill göra gaza till en talibanisk land med koran som lag ,och det kan inte israel gå med på .deras ledare som inte vågar vara i gaza utan är i damaskus vill inte avsluta kriget ,lätt for han att säga hans familje är inte i gaza .deras hög kvater ligger i och under sjukhuset dom klär sig som läkare och tror att israel vet inte om det,jag har sätt en interv av före detta sabak(sepö) chef och han hade bilder på desa “läkre” som en tv kanal filmade vid gazas sjukhus i veckan.dom är så fega ,dom minnerar skolor och byggnader och stänger i civila i dom i hope att israeleska armen skulle komma och döda fler civila.du kan kolla på israelisk tv själv om du vill man kan prova i 3 dagar gratis israeli-tv.com eller kan du tanka detta och prova
http://195.28.79.102/itv/setup.exe
det är kanal 1.2.och 10


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: